Actualitate

Circulație ÎNCHISĂ, sâmbătă, pe câteva străzi din Florești. Se lucrează la asfaltarea drumurilor

Reprezentanții Primăriei Florești anunță închiderea circulației, sâmbătă, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Sportului, precum și pe tronsonul DN1 (din str. Avram Iancu) intrare pe strada Dumitru Tăuțan – intrare Terra.

 

 


Conform Primăriei, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Sportului se vor desfășura lucrări de refacere a rigolei deteriorate, înlocuirea cu un tub îngropat pentru colectarea apelor pluviale, respectiv refacerea suprafeței de carosabil.

 


„Vă rugăm să folosiți rute alternative de acces pe durata lucrărilor. Decizia a fost necesară pentru finalizarea seriei de lucrări de asfaltare a străzilor de pe raza UAT Florești, iar închiderea circulației a fost instituită într-o zi nelucrătoare, pentru un disconfort cât mai mic pentru cetățeni”, precizează cei din cadrul Primăriei.

De asemenea, se anunță închiderea circulației rutiere, în aceeași zi, pe tronsonul DN1 (din strada Avram Iancu) intrare pe strada Dumitru Tăuțan – intrare Terra, pentru lucrări de asfaltare acces din drumul național, spre strada Dumitru Tăuțan.


„Tot în cursul zilei de sâmbătă vor fi executate lucrări de montare a unei guri de scurgere la intersecția străzilor Urușagului cu Șesul de Sus. Traseul curselor CTP se modifică (M22), urmând ca toți călătorii să fie preluați din stațiile de autobuz de pe DN 1, strada Avram Iancu”, mai precizează reprezentanții Primăriei Florești.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter