monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Polițiștii clujeni, amenințați cu SECUREA de un bărbat din Iași

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, a amenințat cu o secure un echipaj al poliției locale din Florești.

Polițiștii clujeni, amenințați cu SECUREA de un bărbat din Iași

 

 


Evenimentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în 18 septembrie, în Florești, unde un echipaj care patrula pe strada Tineretului, în jurul orei 19:45, ar fi fost amenințați cu o secure și alte acte de violență de către o persoană. Autorul a fost identificat, fiind vorba de un bărbat de 45 de ani din comuna Hălăucești, județul Iași

„La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 45 de ani, din județul Iași, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.


În fapt, la data de 18 septembrie a.c., Secția 6 Poliție Rurală Florești a fost sesizată de patrula poliției locale din cadrul Direcției de Poliție Locală Florești despre faptul că în jurul orei 19:45, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Tineretului, din localitatea Florești, funcționarii publici ar fi fost amenințați cu o secure și alte acte de violență de către o persoană.

În urma administrării probatoriului și a activităților derulate, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Hălăucești, județul Iași a fost identificat și reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.


Ulterior, la data de 19 septembrie a.c., un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus extinderea urmăririi penale față de bărbatul de 45 de ani, cercetările fiind continuate cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj și tulburare a ordinii și liniștii publice. Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere legală, în cazul acestuia fiind dispus controlul judiciar pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI


Polițiști amenințați cu MOARTEA de un bărbat care petrecea cu muzica dată la maxim