monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Iohannis: „Vaccinarea va trebui să devină OBLIGATORIE pentru unele categorii de persoane”. Restricții diferite pentru persoanele nevaccinate

Președintele Klaus Iohannis a declarat că vaccinarea va trebui să devină obligatorie pentru categorii precum personalul medical. „Nu este normal ca unii medici să dea mesaje anti-vaccin”, spune șeful statului.

Iohannis: „Vaccinarea va trebui să devină OBLIGATORIE pentru unele categorii de persoane”. Restricții diferite pentru persoanele nevaccinate.

 

 


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi seara, că vaccinarea anti-COVID-19 va trebui să devină obligatorie pentru anumite categorii din domenii esenţiale, în condiţiile în care pandemia evoluează şi numărul de infectări creşte, dând ca exemplu personalul medical.

 


„Nu este normal ca unii medici să dea mesaje anti-vaccin”, a mai spus Iohannis, într-o discuţie cu jurnaliştii care îl însoţesc la New York la Adunarea Generală a ONU.

În ceea ce priveşte restricţiile impuse de pandemia de COVID-19, el a arătat că acestea vor fi diferenţiate între persoanele vaccinate şi cele nevaccinate. În acest context, şeful statului a spus că certificatul de vaccinare este soluţia pentru mai puţine restricţii.


Preşedintele Klaus Iohannis conduce, de marţi până joi, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, care are loc la New York.

CITEȘTE ȘI:


Clujul mai are doar 5 locuri libere la ATI. Prefect: „Vom crește treptat numărul paturilor”