Actualitate

Se strică vremea! Vine FRIGUL și temperaturile ajung până la 2 grade

Vremea se răceşte în toată ţara în următoarele zile.Temperaturile vor coborî la minime de 2 grade, anunţă meteorologii în prognoza emisă pentru perioada 20 septembrie - 3 octombrie

 

 


Mercurul din termometre va continua să scadă în următoarele zile și vor fi cu 10 grade mai puțin față de valorile normale pentru această perioadă.

Așadar, meteorologii au emis, luni, prognoza pentru perioada 20 septembrie - 3 octombrie.


TRANSILVANIA: Tendinţa de răcire a vremii se va menţine până în jurul datei de 22 septembrie, când maximele termice vor fi în medie în jurul a 12 grade, iar media minimelor de 2...4 grade. Va urma o perioadă de încălzire, cu aproximativ 10 grade la valorile maxime şi 5 grade la cele minime, până în data de 28 septembrie, apoi se va răcori uşor. Vor fi câteva intervale de timp cu ploaie, probabilitatea mai mare de apariţie fiind în zilele de 20, 22, 24 septembrie, precum şi după data de 27 septembrie.

La munte: Vremea va fi rece până în data de 24 septembrie; media maximelor termice va fi cuprinsă între 4 şi 10 grade, iar a minimelor între -2 şi 3 grade. Va urma o încălzire de aproximativ 4...5 grade până în jurul datei de 28 septembrie, apoi nu vor mai fi variaţii termice semnificative. Pe alocuri vor fi precipitaţii aproape în fiecare zi. Va ploua, dar în prima săptămână, la altitudini în general de peste 1500, trecător vor fi posibile şi ninsori slabe.


CITEȘTE ȘI

Lacul Tarnița, Mărișel și Gilău, zone din Cluj râvnite de turiști. Destinațiile au făcut „ravagii” pe internet

Ultimele Stiri
abonare newsletter