Actualitate

HOȚI de portofele din Cluj-Napoca, prinși ÎN ACȚIUNE de polițiști! O tânără de 21 de ani, reținută pentru 24 de ore

Doi tineri în vârstă de 21 de ani, bănuiți de furt, au fost prinși, joi, de polițiști la câteva minute după ce au furat un portmoneu. Hoții acționau în cartierul Mărăști.

 

 


„La data de 16 septembrie, în jurul orei 18.55, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că pe strada Ciocârliei, două persoane, un bărbat și o femeie au sustras un portmoneu. La momentul sesizării, în cartierul Mărăști erau derulate activități pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, fiind prezente în diverse zone patrule ale polițiștilor din cadrul secțiilor Poliției municipiului Cluj-Napoca.

După câteva minute de la sesizare, în baza semnalmentelor pe care apelantul le-a oferit operatorului 112 și a informațiilor operative deținute, o patrulă a polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție au depistat cele două persoane pe strada Aurel Vlaicu, stabilidu-se identitatea unei tinere și a un tânăr, ambii în vârstă de de 21 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.


În urma administrării probatoriului, tânăra în vârstă de 21 de ani a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunerea luării altei măsuri preventive. În cauză sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, pentru monitorulcj.ro.

CITEȘTE ȘI


VIDEO. Hoți de flori din Florești, surprinși de camerele video „în acțiune”

abonare newsletter