Actualitate

Intervenție de URGENȚĂ în Turda. O persoană a căzut de la aproximativ 10 metri

Echipaje ale ISU Cluj au intervenit miercuri, 15 septembrie, în Turda, unde o persoană a căzut de la aproximativ 10 m înălțime pe strada Basarabiei.

 

 


Potrivit pompierilor turdeni, în momentul în care au ajuns la fața locului, bărbatul era deja preluat de un echipaj de la ambulanță bărbatul era în stare gravă și a fost transportat la spital.

„În jurul orei 10.00, Poliția muncipiului Turda a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Basarabiei, o persoană ar fi căzut de la înălțime.


Verificările preliminare au condus la stabilirea identității persoanei, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care, în timpul desfășurării unor lucrări de renovare a clădirii, ar fi căzut de pe schela pe care se afla, de la o înălțime de aproximativ 9 metri. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbat la unitatea medicală pentru a-i fi acordate îngrijirile de specialitate.

În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI

Mămicile din Cluj, speriate de muncitorii veniți din SriLanka care le urmăresc: „Sunt demenți”

Ultimele Stiri
abonare newsletter