monitorulcj.ro Menu
Actualitate

CONTRABANDĂ cu țigări și alcool, în Cluj. Un bărbat, reținut pentru 24 de ore în urma PERCHEZIȚIILOR. FOTO

Patru bărbați din județul Cluj au fost prinși în urma unor percheziții la domiciliu că făceau contrabandă cu țigări aduse ilegal din Ucraina. Polițiștii au găsit și alcool neaccizat, un suspect fiind reținut.

TRAFIC de țigări și alcool, în Cluj. Un bărbat, reținut pentru 24 de ore în urma PERCHEZIȚIILOR.

 

 


„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au indisponibilizat și ridicat cantitatea de 710 litri de alcool etilic și peste 48.000 de țigarete, în urma a trei percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de 13 septembrie, la locuințele unor persoane bănuite de activități din domeniul contrabandei cu tutun şi alcool.

 


În urma activităților desfășurate și documentării activității infracționale, față de un bărbat de 60 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Din cercetări a reieșit faptul că în perioada mai-septembrie, patru persoane, cu vârste cuprinse între 50 și 65 de ani, ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă și produse alcoolice neaccizate pe raza județului Cluj.


„În baza probatoriului administrat, la data de 13 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Gherla și în comuna Cojocna, din județul Cluj.

Perchezițiile efectuate de polițiști au condus la ridicarea în vederea confiscării a 48.120 de țigarete cu timbrul fiscal de proveniență din Ucraina și 710 de litri de alcool neaccizat”, mai transmite IPJ Cluj.