Actualitate

Toamna își intră treptat în drepturi, la Cluj. De când se răcește vremea?

Meteorologii anunță că până în 17 septembrie, vremea se va menține caldă în Transilvania, cu temperaturi de până la 26 de grade. Ulterior, vremea se răcește treptat.

 

 


„În Transilvania, vremea caldă va caracteriza această regiune până pe data de 17 septembrie, valorile maxime ale temperaturii aerului fiind, în medie, de 24-26 de grade, iar media celor minime nocturne se va situa între 9 și 13 grade.

 


În intervalul 18 - 21 septembrie, vremea se va răci treptat, ajungându-se la un regim termic caracterizat de valori apropiate de cele obișnuite acestor date, respectiv în medie, maxime de 17-20 de grade și minime de 7-10 grade. În intervalul 22-26 septembrie valorile termice vor mai scădea ușor și astfel vor caracteriza o vreme răcoroasă, specifică celei de-a treia decade a lunii septembrie.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar într-o bună parte a intervalului de referinţă, șansele de ploaie fiind în creştere mai ales între 16 și 20 septembrie”, conform meteorologilor.


La Cluj, temperaturile se mențin peste 20 de grade până în 18 septembrie, după care, acestea scad treptat până la 16 grade Celsius, aducând de asemenea și ploi.

abonare newsletter