Actualitate

CADAVRUL unui clujean, găsit într-un lac din Ceanu Mare

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit duminică, 12 septembrie, într-un lac situat în comuna Ceanu Mare.

 

 


Potrivit datelor transmise de IPJ Cluj, duminică, 12 septembrie, trupul unui bărbat de 55 de ani a fost găsit într-un lac de pe raza comunei Ceanu Mare.

Echipajele medicale care au sosit la fața locului au constatat decesul bărbatului, pe trupul acestuia nefiind observate urme de violență.


„Azi, în jurul orei 13.20, Secția 4 Poliție Rurală a fost sesizată cu privire la faptul că într-un lac situat în localitatea Ceanu Mare a fost găsit trupul unui bărbat. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul. Trupul persoanei, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Ceanu Mare a fost transportat la o unitate medicală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În urma unor verificări preliminare, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme de violență. Cercetările sunt continuate sunt aspectul infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI


ACCIDENT Grav în Cluj-Napoca! O persoană decedată

Ultimele Stiri
abonare newsletter