Actualitate

Traficant de droguri italian, prins în flagrant în Cluj-Napoca. Polițiștii i-au percheziționat locuința

Un italian traficant de droguri a fost prins în flagrant de polițiștii din Cluj-Napoca. Autoritățile i-au găsit cannabis și o sumă enormă de bani, în urma perchezițiilor.

 

Un traficant de droguri a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant de polițiști. 


 

Autoritățile i-au percheziționat locuința, unde au găsit 50 de grame de canabis, 5 telefoane mobile și un laptop, 30.000 de lei, 4 grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic și 3 recipiente cu urme de substanță vegetală.


„Ieri, 8 septembrie, polițiștii Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat acțiuni specifice, pentru prinderea, în flagrant delict, a unui bărbat, de 26 de ani, cetățean italian, bănuit de trafic și deținere de droguri de risc. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că în perioada mai 2020  – august 2021, bărbatul a procurat și comercializat droguri de risc către mai multe persoane. Totodată,  începând cu luna iulie a anului 2019, acesta a procurat și deținut în vederea consumului propriu droguri aparținând aceleiași categorii.


În urma unei percheziții domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 50 de grame de canabis, 5 telefoane mobile și un laptop, 30.000 de lei, 4 grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic și 3 recipiente cu urme de substanță vegetală.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. În această zi, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale”, a transmis IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

American, prins cu ciuperci halucinogene pe Aeroportul Cluj. Bărbatul se pregătea de festival

 


„Laboratoarele” de droguri din Cluj și Florești. Doi tineri prinși de DIICOT cu hașiș, cocaină, amfetamină, LSD și cannabis - FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter