Actualitate

Minoră de 16 ani, DISPĂRUTĂ de acasă. Adolescenta din Cluj-Napoca, căutată de polițiști

O minoră de 16 ani din Cluj-Napoca a dispărut miercuri de acasă și nu s-a mai întors. Minora a fost găsită, joi, pe raza municipiului.

 

 


UPDATE: „Minora Negrean Marisa Alexandra, de 16 ani, plecată voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 8 septembrie, a fost depistată de polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca pe raza municipiului, în afara oricărui pericol. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, ulterior depistării find predată reprezentanților legali”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 


„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 8 septembrie, Negrean Marisa Alexandra, de 16 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors”, transmite IPJ Cluj.

Semnalmente:

- înălţime 1.50 m
- părul brunet și lung.


La momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans de culoarea neagră, bluză albă, pe gât și geacă de trening de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

abonare newsletter