Actualitate

Șofer, RUPT DE BEAT, fără permis și cu număr fals a făcut ACCIDENT în Cluj-Napoca! Bărbatul, arestat preventiv

Un șofer a provocat un accident în Cluj-Napoca, fiind descoperit de polițiști fără permis, beat, cu mașina neînmatriculată și cu număr fals. A fost reținut pentru 24 de ore.

 

 


„Vineri, 3 septembrie, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 46 de ani, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

 


În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 15.40, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment de circulație, soldat cu pagube materiale, pe strada Bujorului din municipiu. La fața locului s-a deplasat un echipaj, polițiștii identificând conducătorul autoturismului, respectiv un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca.

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultând o concentrație de 0,84 mg/l alool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii valorii în sânge.


De asemenea, din verificările întreprinse de polițiști a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul la volanul căruia se afla nu este înmatriculat, plăcuțele cu numărul de înmatriculare aplicate aparținând unui alt autovehicul.

Ulterior reținerii, acesta a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă.Cel în cauză a fost escortat și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter