Actualitate

VIDEO. Tineri motocicliști, răniţi GRAV într-un accident în Florești. Victimele au ajuns la spital

Un grav accident a avut loc sâmbătă seara în comuna Florești, o mașină izbindu-se de o motocicletă pe care se aflau doi tineri. Aceștia au fost grav răniți și duși de urgență la spital.

 

 


„O autospecială și două echipaje SMURD au fost alertate în jurul orei 20.40 pentru a acorda asistență de urgență în urma unui grav accident rutier produs la intersecția străzilor Florilor și Cetății din localitatea Florești.

 


Pompierii sosiți la fața locului au găsit un autoturism și o motocicletă avariate și doi tineri întinși pe jos, în stare de conștiență, cooperanți, dar care suferiseră traumatisme multiple. Salvatorii le-au acordat primul ajutor calificat, după care victimele accidentului, în vârstă de cca 20 de ani, au fost preluate de către echipajele SMURD în vederea acordării asistenței medicale de urgență și a transportului la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

La locul accidentului au fost necesare măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, fiind înregistrate scurgeri de carburant din rezervorul motocicletei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


Poliția a fost sesizată în jurul orei 21.40 cu privire la producerea unui accident de circulație, impactul fiind produs între un autoturism și o motocicletă, la intersecția străzilor anterior amintite din comuna Florești.

Conform primelor date furnizate, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Florilor, la intersecția cu strada Cetății, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr de 28 de ani, din Cluj-Napoca, pe strada Cetății cu direcția strada Eroilor.


În urma impactului, conducătorul motociclului, alături de pasagera acestuia, o tânără de 25 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Testările alcoolscopice au reieșit negative”, au transmis cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. Accident GRAV în Tureni! Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator și a MURIT

Ultimele Stiri
abonare newsletter