monitorulcj.ro Menu
Actualitate

PERCHEZIȚII în casa unor hoațe de haine. Două femei, prinse la furat într-un magazin din Cluj-Napoca. FOTO

Polițiștii clujeni au percheziționat casa unei femei bănuite că a furat obiecte vestimentare dintr-un magazin. Bunurile sustrase au fost găsite în locuința femeii.

PERCHEZIȚII în casa unor hoațe de haine. Două femei, prinse la furat într-un magazin din Cluj-Napoca.

 

 


„În cursul zilei de 29 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au efectuat activități informativ-operative privind săvârșirea unor fapte de furt din societăți comerciale situate în municipiul Cluj-Napoca.

 


În cadrul activității, în jurul orei 15.30, polițiștii au depistat într-un centru comercial trei femei, cu vârstă cuprinse între 26 și 50 de ani, care ar fi avut asupra lor articole vestimentare și obiecte decorative, bănuite de a fi sustrase din societățile comerciale.

Ulterior, în baza unui mandat emis de Judecătoria Cluj-Napoca, în jurul orei 19.20, polițiștii au efectuat o percheziție în municipiu Cluj-Napoca, la locuința uneia dintre femei, fiind descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauzele aflate în documentare.


În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.