monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident GRAV pe Bulevardul Muncii! Două persoane pe moped, transportate la spital

Un accident rutier grav a avut loc pe Bulevardul Muncii între o mașină și un moped. Două persoane, care se aflau pe moped, au fost rănite în urma impactului.

Accident GRAV pe B-dul Muncii, între o mașină și o motoclicletă! Două victime, transportate la spital

 

La fața locului a intervenit Detașamentul 1 de pompieri din Cluj-Napoca cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ.


 

Două victime au fost transportate de urgență la spital. 


Accidentul a avut loc în jurul orei 09:40.

ISU Cluj a fost solicitat să intervină la un accident rutier, pe bulevarddul Muncii, în Cluj-Napoca - autoturism cu motocicletă, 2 victime. La acest eveniment a intervenit Det. 1 de pompieri Cluj-Napoca, cu 1 autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, plus o ambulanță SAJ. Ambele victime au fost transportate la spital. Nu au fost nevoie de manevre de descarcerare”, a transmis ISU Cluj.


La data de 20 august a.c., în jurul orei 09.30, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, la intersecția străzilor B-dul Muncii și Silvaniei, s-a produs un eveniment rutier, între un autoturism și un moped.


Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 20 de ani, din Viișoara, care se deplasa pe Bulevardul Muncii, din direcția străzii Oașului, ajuns la intersecție cu strada Silvaniei, ar fi intrat în coliziune cu un moped, care se deplasa pe sensul opus. Ca urmare a evenimentului au fost rănite două persoane, respectiv conducătorul mopedului, un bărbat de 35 de ani, și pasagera acestuia, o femeie de 32 de ani, cei doi fiind transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. În urma testărilor cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că cei doi conducători nu consumaseră băuturi alcoolice”, a transmis IPJ Cluj.