Actualitate

Cristian Lung, ţeparul imobiliar din Cluj, a LOVIT din nou! Trei tineri au rămas fără câteva sute de euro

Trei tineri au fost păcăliţi de Cristian Lung, ţeparul imobiliar arhicunoscut în Cluj a păcălit din nou un grup de tineri.

Cristian Lungu este cunoscut de toată lumea pentru ţepele date în domeniul imobiliarelor, iar acest lucru este confirmat de un nou caz regretabil. Trei tineri au fost păcăliți și s-au ales cu o pagubă de 330 de euro.

„Eu, împreună cu 2 colegi, am căutat să închiriem un apartament pe durată de un an la sfârșitul lunii Iunie, și, postând pe un grup de chirii, am fost contactați de respectivul. Ne-a arătat apartamentul, ne-a oferit un preț foarte bun(330 de euro), și a spus că ne mai și bagă un aer condiționat și mașină de vase în apartament. Nouă ni s-a părut puțin prea bună oferta, însă am considerat că, dacă ne cheamă la el, și apoi mai facem și contract(am făcut un contract pentru garanție, scris de mână, pe numele mamei sale - Lung Olivia - am și imagine cu buletinul dânsei. Am văzut în media imagini cu buletinul lui și sunt 100% sigur că despre el e vorba, mai ales că e exact aceeași adresă), slabe șanse să fie vorba de o escrocherie, adică știm cine e și unde stă, nu? Plus că avem contract”, a declarat unul dintre păgubiți.


Cristian Lung i-a păcălit pe cei trei tineri și  le-a luat 1650 de lei. Țeparul a găsit diferite metode pentru a amâna restiturirea sumei oferită ca și garanție.

„Respectivul personaj inițial ne-a amânat mutarea din 1 august pentru că ar fi murit ceva rudă și avea nevoie să îi cazeze. Apoi ne-a spus că ar fi recidivat cancerul mamei sale și trebuie să vândă apartamentul, și ne va da înapoi garanția(1650 de lei). În fine, timp de o săptămână a tot zis că transferă, apoi că au fost probleme la transfer, că eram de la bănci diferite. În orice caz, a mai zis apoi că poate să ne vedem, apoi că va depune bani direct la banca mea(a spus că va face acest lucru astăzi, mâ îndoiesc că va fi cazul)”, a mai adăugat victima.



Cristian Lung este în atenția mass mediei și a justiției de ani buni, fiind și condamnat la 2 ani de închisoare după ce a dat mai multe țepe la Untold. Tinerii păcăliți de această sunt umiți de cum reușește de fiecare să scape și să fie în libertate.

„În orice caz, acest mic escroc pare că trage țepe de mai mult de 10 ani, începând cu vânzarea fictivă a rinichiului din 2009. Mi se pare o mare nereușită a sistemului de justiție din România că acest personaj încă poate să-și desfășoare meseria cu toate că a fost condamnat deja, și nu înțeleg cum poate să fie încă în liberatate având în vedere condamnarea pe care o are împreună cu antecedentele. Personal, sunt 100% sigur că acest personaj, dacă nu este dus în fața justiție și închis pentru o perioadă îndelungată, va continua să își facă escrocheriile și nu se va lăsa niciodată de comportamentul antisocial. El are talent destul de bun la escrocherii, a făcut apel și la faptul că am mers la același liceu, iar asta m-a făcut inconștient să-l consider de încredere împreună cu modul său de a vorbi, care dădea foarte tare impresia de om simplu și cinstit”, a declarat cel păgubit.

Victime țeparului din Cluj ne-au transmis că vor merge și vor depune plângere la Poliție.

Ultimele Stiri
abonare newsletter