Actualitate

Centre de vaccinare în cele 2 mari centre comerciale ale Clujului

Două dintre cele mai mari centre comerciale din Cluj-Napoca luptă împotriva răspândirii pandemiei de COVID-19, deschizând centre de vaccinare.

Centrul comercial Iulius Mall, din Cluj-Napoca, va găzdui un punct de vaccinare, la inițiativa nucleului județean de vaccinare, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Locația acestui centru este la etajul I, deasupra intrării principale. Imunizarea se face cu Pfizer–BioNTech (pentru copii) și Johnson & Johnson (pentru adulți), iar copiii trebuie să fie însoțiți de un părinte sau de tutorele legal.

Programul de funcționare este în zilele de joi și vineri, în intervalul orar 14:00 – 20:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 09:00 – 20.00 și nu este nevoie de efectuarea unei programări, doar prezentarea cărții de identitate.

Un alt centru de vaccinare care a fost deschis la mijlocul lunii iulie se află în centrul comercial Vivo. Centrul de vaccinare se află în zona intrării nr. 2, lângă info desk și este funcțional conform aceluiași program ca și cel din centrul comercial Iulius Mall în intervalul de zile joi-vineri, iar în weekend programul fiind 10:00 – 20.00. Imunizarea se face cu Pfizer–BioNTech și Johnson & Johnson.

Ultimele Stiri
abonare newsletter