monitorulcj.ro Menu
Actualitate

VIDEO. Clujean amendat cu 3000 de lei pentru că arunca deșeuri ilegal

Scenele s-au petrecut la Câmpia Turzii, unde un bărbat a fost surprins de polițiști cum arunca gunoaiele într-o rampă proaspăt desființată.

Bărbat filmat în timp ce adună gunoaiele pe care le-a aruncat

Imaginile au fost postate de primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, care a anunțat răspicat toleranță „zero” față de „nesimțire și ignoranță”!

În ciuda faptului că, încă din luna iunie, am desființat rampele clandestine de deșeuri, există persoane care își bat joc de lege, administrație și cetățeni. Un caz concret este cel al persoanei din imaginile video care, ieri, în jurul orei 16:20, a depozitat gunoaie, provenind de la o asociație din Comuna Viișoara, într-o rampă proaspăt desființată de pe strada Republicii. Demonstrând o ignoranță totală și o sfidare evidentă la adresa cetățenilor, persoana identificată de Poliția Locală a aruncat gunoaiele la întâmplare Din nefericire pentru el, cetățeanul ignorant și care a demonstrat o clară lipsă de bun simț, a fost identificat și a fost sancționat cu amendă de 3000 de lei! ”, a scris primarul Câmpiei Turzii, Dorin Logijan, pe pagina sa de facebook.


Bărbatul a fost obligat să adune toate gunoaiele de pe domeniul public.


Pentru cei care se gândesc că e o idee bună să-și bată joc de oraș, vă spun direct: Legea se respectă! Lăsați nesimțirea și lipsa de educație la o parte, conformați-vă regulilor și respectați-vă vecinii și concetățenii. Nu mai acceptăm scuze! Nu mai acceptăm explicații puerile”, a transmis edilul Câmpiei Turzii.

În aceeași postare, Dorin Lojigan a transmis că primăria municipiului Câmpia Turzii a montat camere de supraveghere la toate rampele desființate și monitorizează atent zonele cu potențial criminogen.