Actualitate

Boc, certat de Țiriac după ce a anunțat că face Centru Regional de Tenis: „Domnul primar ne-a promis, dar Clujul nu are acest centru”

Ion Țiriac i-a atras atenția lui Emil Boc cu privire la o promisiune făcută în trecut.

Fostul mare tenisman a fost prezent ieri la Winners Open la Cluj-Napoca și a oferit mai multe declarații. Țiriac nu a ezitat să îl taxeze pe Boc după ce edilul i-ar fi promis că va face un Centru Regionla de Tenis la Cluj.

„Clujul a avut mereu o tradiție la tenis. Faptul că acest club (n.r. Winners) este atât de șic, atât de frumos, este meritul celor care îl administrează. Din păcate, la Cluj trebuia să avem acel centru regional de tenis, promis de domnul primar. Clujul nu are acest centru, dar vom vedea cum facem pe viitor. Acest club susținut de Banca Transilvania arată excelent și este meritul tuturor celor implicați că au făcut posibil acest turneu”, a spus Țiriac la Winners Open.

În februarie 2020, Ion Țiriac, pe atunci președintele Federației Române de Tenis anunța că la Cluj-Napoca se va face un Centru Național de Tenis cu peste 20 de terenuri.

„Şi domnul Boc (n.r. Emil Boc, primarul Clujului) ne-a confirmat că-l face la Cluj, imediat (n.r. Centru Regional de Tenis). Lângă Braşov, la Cristianu Mare, tot un primar. E vorba de om, nu de oraş. Cel puţin cele patru se pot face la tenis", a declarat Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

abonare newsletter