monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Bătăuși din Turda, reținuți de polițiști după ce au AGRESAT doi bărbați și au făcut SCANDAL

Doi bărbați din Turda au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au mers să agreseze fizic alte două persoane, făcând de asemenea scandal și tulburând liniștea publică.

Bătăuși din Turda, reținuți de polițiști după ce au AGRESAT doi bărbați și au făcut SCANDAL.

 

 


Doi bărbați în vârstă de 24 și 46 de ani, din municipiul Turda au fost reținuți de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 


Cei doi urmează a fi prezentați procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, pentru dispunerea măsurilor legale, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

„În fapt, la data de 1 august a.c., în jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală desfășurată între mai multe persoane, pe strada Amurgului, din municipiul Turda. 


 

În urma cercetărilor a rezultat faptul că persoanele reținute s-ar fi deplasat pe strada menționată, unde i-ar fi agresat fizic alți pe alți doi bărbați, de 23 și 41 de ani, în prezența altor persoane, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, transmite IPJ Cluj.