monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Sociolog din Cluj, despre comparația centrului din Cluj cu cel din Iași: „Este o veste minunată”

Barbu Mateescu, sociolog stabilit la Cluj-Napoca, consideră comparația dintre centrul orașului de pe Someș cu Iașiul „o veste minunată”.

Sociolog din Cluj, despre comparația centrului din Cluj cu cel din Iași: „Este o veste minunată”

 

Medicul Vlad Mixich consideră că centrul Iașiului este mai impresionant decât cel din Cluj-Napoca, supranumit „orașul de 5 stele”.


 

Expertul în politici de sănătate a vorbit despre aspectul zonei centrale.


Vlad Mixich a mai spus că „moda și marketingul” nu pot să bată „realitatea obiectivă”, adică frumusețea centrului Iașiului.

„Ştiu că e posibil să stârnesc un mic jihad aici dar, cu 0 implicare emoțională, vă informez că zona centrală a Iaşiului e mai frumoasă, mai curată şi mai prietenoasă decât zona similară a Clujului. Oricât de intensă moda şi marketingul, aceasta este realitatea obiectivă. Now, let the fight games begin”, a spus Vlad Mixich într-o postare pe pagina de Facebook.


Ulterior, Barbu Mateescu, sociolog stabilit la Cluj, a susținut afirmația medicului, spunând că este „o veste minunată” și că România are nevoie de un Iași „puternic și frumos”: „Este o veste minunată. România are nevoie de un Iași puternic și frumos”, a scris sociologul în secțiunea de comentarii, la postarea expertului Vlad Mixich.

CITEȘTE ȘI:


Lovitură pentru Cluj-Napoca: „Centrul Iaşiului e mai frumos, mai curat şi mai prietenos”