Actualitate

Boc: „Fără metrou, Clujul nu poate trece la nivelul următor. Avem nevoie să scoatem mașina poluantă din zonele centrale”

Primarul Emil Boc a vorbit din nou despre proiectele majore ale Clujului și despre creșterea calității vieții. Metroul și centura metropolitană vor duce orașul „la nivelul următor”, spune edilul.

 

 


„Am realizat la timpul potrivit autostrada Transilvania, centura Vâlcele-Apahida, prelungirea Bulevardului Muncii, acum trecem la nivelul următor. Atunci am scos traficul greu din oraș, acum avem nevoie să scoatem mașina poluantă din zonele centrale. Am ajuns la nivelul în care avem nevoie de tren metropolitan, de centură metropolitană, de metrou.

 


Fără aceste lucruri, Clujul nu va putea trece la nivelul următor de calitate a vieții. Lucrăm de cinci ani la asemenea proiecte și acum se pare că astrele vin din nou benefice asupra Clujului și vom avea finanțări europene să implementăm aceste proiecte, care în materie de infrastructură ne vor permite să trecem la nivelul următor”, a declarat primarul Emil Boc, în acest weekend, la TVR 3.

„Decât să fim toți sărăci, prefer să fim mulți, și bogați”, spune Boc

Întrebat dacă este conștient că proiecte precum metroul ajung să crească prețurile la Cluj, edilul a răspuns că este vorba de economia de piață: „Nu pot eu să reglez piețele”, a spus Boc. 


„Prin aceste lucruri, crește și nivelul nostru de slujbe bine plătite la Cluj. De aceea susțin industriile care aduc cei mai mulți bani în oraș. Decât să fim toți sărăci, prefer să fim mulți, și bogați. Dorința mea este să trăim mult și bine, nu mult și sărac”, a adăugat edilul.

CITEȘTE ȘI:


Emil Boc: „Mașina nu este pentru a circula zi de zi cu ea în oraș. Lumea trebuie să își schimbe mentalitatea”

 

Tarcea: „Trebuie să renunțăm să mai avem câte 2-3 mașini în fiecare familie. Centura metropolitană nu va rezolva problema traficului”

abonare newsletter