Actualitate

Emil Boc, cel mai harnic primar din țară:„Nici nu mă gândesc să plec în concediu”

Emil Boc se dedică 100% muncii din primăria Cluj-Napoca și nici nu se gândește să plece în concediu din cauza numărului mare de sarcini pe care le are de îndeplinit.

Edilulul Clujului a fost în concediu anul trecut și nu o va face nici în 2021, conform propriilor spuse.  Munca de la birou se pare că este principalul motiv pentru care primarul nu va merge să se relaxeze.

„Nu am mers în concediu anul trecut și nici anul acesta nu îndrăznesc să mă gândesc la așa ceva. Sunt doi ani de când nu am mai fost în concediu”, a declarat Boc.


Emil Boc zice că stă în primărie și duminică la ora 23:00

Duminica trecută, Cluj-Napoca a fost lovită de o furtună puternică în jurul orei 23:00. Edilul a mărturisit că se afla la primărie în momentul în care s-a dezlănțuit prăpădul.

„Vijelia care a fost duminică seara m-a prins la Primărie. Mai muncesc unii... Să nu spună că numai cei de la privat muncesc. Mai muncesc și de la stat”, a declarat Boc.

Edilul, mulțumit de cum se lucrează în Primăria Cluj-Napoca

Primarul Clujului s-a declarat mulțumit de cum lucrează angajații de la stat. „Haideți să fim corecți. E greu la privat și știm asta. Dar nu vreau să zicem că cei de la stat sunt exact opusul. Sunt mulți, foarte mulți de la stat care își fac treaba. Datorită lor și un oraș merge înainte, iar proiectele merg înainte. Dacă nu ar fi angajații de la stat, lucrurile nu ar merge. Majoritatea din primărie își fac datoria.

abonare newsletter