monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident GRAV la KM 17, în Jucu, cu un TIR! UPDATE: O femeie A MURIT. VIDEO

Un accident grav a avut loc la Hanul KM 17 din Jucu, județul Cluj, cu un TIR și o mașină. O femeie, pasageră în mașină, a murit în urma impactului.

Accident GRAV la KM 17, în Jucu, cu un TIR! Elicopterul SMURD a ajuns la fața locului. FOTO

UPDATE 3: ISU Cluj vine cu mai multe detalii despre intervenție:

„Intervenție complexă pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale de urgență ca urmare a unui accident rutier. Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un elicopter SMURD au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui grav accident rutier produs în localitatea Jucu de Mijloc.


Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 19.50, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate. De asemenea, o femeie, în vârstă de cca 50 de ani, se afla încarcerată în autoturism și era în stop cardio-respirator.
Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare înăuntrul autoturismului, sprijinit de către pompieri prin a asigurarea măsurilor de siguranță. Ulterior femeia a fost extrasă în exterior și s-au continuat manevrele avansate de resuscitare împreună cu echipajul elicopterului SMURD. Cu toate acestea, după mai bine de o oră de eforturi susținute ale salvatorilor, manevrele nu au readus semnale vitale femeii.
Un tânăr de cca 20 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD la fața locului și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate, acesta, la evaluarea primară, prezenta agitație psihomotorie.”

 


UPDATE 2: O femeie, pasageră, a murit:

Din verificările preliminare rezultă faptul că autoturismului care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule aflat în staționare, partial pe acostament, în urma unei manevre de a evita un autoturism care îl preceda și care ar fi frânat. Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul unei femei în vârstă de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pasageră în autoturism”, a transmis IPJ Cluj.


 

UPDATE: „Accident rutier pe DN1C, în localitatea Jucu, între un ansamblu de vehicule și un autoturism. Momentan traficul se desfășoară alternativ”, a transmis IPJ Cluj.


 

 


Vezi VIDEO aici.

______________

Un accident grav a avut loc în jurul orei 19:50 în județul Cluj, la Han KM 17. 

 

Un TIR a spulberat o mașină. Din primele informații, pasagerul din dreapta șoferului este resuscitat. 

Elicopterul SMURD a ajuns la fața locului, potrivit martorilor.