Actualitate

FOTO. O mașină s-a RĂSTURNAT pe o stradă din Cluj-Napoca, în parcare. A distrus mai multe mașini

O mașină s-a răsturnat în parcare pe strada Decebal din municipiul Cluj-Napoca.

 

 


Echipajele de salvare ISU și SAJ s-au deplasat la locul incidentului. 

 


Când au ajuns, medicii au consultat șoferul, dar acesta a refuzat transportul la spital. 

„A fost o solicitare mai devreme la care au răspuns un echipaj de pompieri și o ambulanță SAJ. A fost consultată o persoană care a refuzat transportul la spital.


Echipajul de pompieri dislocate încadra o autospecială cu modul de descarcerare, însă nu au fost necesare utilizarea echipamentelor hidraulice, au fost asigurate măsuri de siguranță la locul accidentului precum deconectarea bateriilor”, potrivit ISU Cluj.

Șoferii au rămas uimiți de incident, în special de modul în care s-a răsturnat mașina. Un martor spune că mai multe mașini au fost distruse în urma impactului.


UPDATE: 

„Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe strada David Prodan, ajuns la intersecția cu strada Decebal, a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului, au fost avariate 6 autovehicule. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro.


Șoferul care se deplasa pe strada David Prodan nu ar fi respectat indicatorul de stop și ar putea rămâne fără permis de conducere.

Foto: Facebook

Ultimele Stiri
abonare newsletter