Actualitate

Accident MORTAL în Sânpaul. Şoferul maşinii ce s-a izbit de camion a decedat, iar un copil de 4 ani a fost rănit. FOTO

A murit șoferul mașinii implicate în accidentul din comuna Sânpaul. Un copil de 4 ani și o femeie au fost răniți. Bărbatul intrase pe contrasens și s-a izbit de un camion.

 

 


Din primele date a rezultat faptul că în jurul orei 15.00 a avut loc o coliziune între un autocamion și un autoturism. Traficul este blocat.

 


„Autoturismul condus în direcția județului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a două persoane din autoturism, o femeie de 39 de ani și un minor în vârstă de 4 ani. Șoferul autocamionului, un bărbat de 44 de ani, din județul Neamț a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


La fața locului au fost trimise patru autospeciale, două echipaje SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD.

„O femeie de cca 40 de ani a fost descarcerată din autoturism și a fost preluată de către elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital.
O fetiță de 4 ani a primit asistență medicală de urgență la fața locului și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul accidentului au constatat că un bărbat, de cca 40 de ani, prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter