Actualitate

VIDEO. Accident DUR între un TIR și o mașină, în Cluj. Trei persoane au MURIT

Un accident rutier grav a avut loc în județul Cluj între un TIR și o mașină. În urma impactului, trei persoane au murit. Se circulă alternativ.

UPDATE ora 21:00: Se circulă alternativ pe sensul Cluj-Oradea.

 


 

UPDATE: 


În accident au murit trei persoane, între care un minor. Un alt copil implicat în accident a fost rănit grav:

O autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și un elicopter SMURD au fost alertate ca urmare a unui grav accident rutier produs pe DN1E60 între localitățile Huedin și Brăișor. Pompierii au găsit la fața locului două persoane adulte încarcerate, care prezentau traumatisme incompatibile cu viața. În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiță de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare.


Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la fața locului și a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ. Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor rămași blocați în autoturism și pentru asigurarea măsurilor de siguranță la fața locului”, a transmis ISU Cluj. 

 


Știre inițială:

Accidentul a avut loc într-o intersecție, între localitățile Morlaca și Hodiș. 


Trei persoane au murit în urma impactului, iar în prezent traficul este blocat.

„Accident rutier pe DN1 E60, intersecție cu DC 126, între localitățile Morlaca - Hodiș. Din datele primite de la fața locului, în evenimentul rutier a fost implicat un ansamblu de vehicule și un autoturism. Autoturismul care se deplasa în direcția Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane. Momentan traficul în zonă este blocat”, a transmis IPJ Cluj. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter