Actualitate

O tânără a CĂZUT în Lacul Tarnița de pe traseul Piatra lui Lucaci! A fost transportată de URGENȚĂ la spital. FOTO

O intervenție complexă a ISU și salvamontiștilor clujeni a avut loc la Lacul Tarnița. O tânără a căzut de pe traseul Piatra lui Lucaci

 

 


Intervenție complexă a ISU și a Serviciului Salvamont Salvaspeo Cluj pentru salvarea unei tinere căzute pe „traseul Piatra lui Lucaci

 


„Solicitarea pentru intervenția forțelor specializate a fost înregistrată în jurul orei 12.40, iar în zonă au fost dislocate o autospecială, o barcă de căutare-salvare și un echipaj SMURD.

S-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat și pentru evacuarea tinerei până la nivelul apei acumulate în lacul Tarnița, de către serviciul salvamont, iar pompierii au asigurat evacuarea cu barca de salvare până în zona debarcaderului, unde a fost preluată de către echipajul SMURD.


Intervenția a fost de lungă durată, având în vedere necesitatea acordării primului ajutor calificat la locul accidentului, faptul că a trebuit coborâtă cu cordițe și targă de salvare până la nivelul apei și evacuarea acesteia folosind barca de salvare.

Tânăra în vârstă de cca 20 de ani, a primit asistență medicală de urgență de la echipajul medical SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.


Aceasta era în stare de conștiență și cooperantă, iar la evaluarea primară prezenta suspiciuni de traumatisme și fracturi”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:


CRIMĂ ORIBILĂ în Andrei Mureșanu! Un bărbat cu schizofrenie și-a UCIS mama de 84 de ani

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter