Actualitate

VIDEO. Urs, LOVIT DUR de o mașină în Cluj. Animalul a fost eutanasiat

Un urs de 250 kg a fost lovit dur în județul Cluj, joi seara, de o mașină. Animalul a fost eutanasiat ulterior.

UPDATE: 

„La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 06.00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla  au fost sesizați de către un tânăr de 25 de ani, din municipiul Gherla, cu privire la faptul că, în jurul orei 00.30, în timp ce se deplasa pe DJ 109 C, din direcția Țaga spre Gherla, în afara localității Fizeșu Gherlii, a fost implicat într-un eveniment rutier și a acorșat un urs, care se afla pe partea carosabilă. 


Subliniem, așadar, faptul că sesizarea poliție pentru a interveni a fost efectuată în cursul dimineții, în jurul orei 06.00, de către conducătorul autoturismului implicat în incidentul rutier. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla și cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare Cluj, reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, reprezentații Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Cluj, dar și ale autorităților locale publice. 


S-a procedat la sedarea animalului în vederea evaluării stării de sănătate, stabilindu-se faptul că leziunile suferite sunt incompatibile cu viața, fiind transportat la U.S.A.M.V. în vederea eutanasierii și efectuarii necropsiei”, a transmis IPJ Cluj.

 


Știre inițială:

Un urs mare a fost lovit de o mașină în Fizeșu Gherlii, în județul Cluj, de o mașină. Șoferul a spus că animalul i-a tăiat calea, iar accidentul nu a putut fi evitat, scrie Gherla Info


 

Accidentul a avut loc la miezul nopții, iar ursul, fiind rănit grav, a rămas până dimineață pe marginea șoselei. 


Direcția Sanitar Veterniară Cluj - Circumscripția Gherla au tranchilizat animalul pentru a-i verifica știrea, după ce un alt șofer a sunat la 112. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter