Actualitate

Șoferul beat care a băgat o femeie din Cluj în spital a fost arestat

Un accident a avut loc luni în localitatea Nima din județul Cluj, o femeie, pasageră, fiind rănită și dusă la spital în urma impactului. Șoferul care băuse înainte de a se urca la volan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

 


„Conducătorul unui autoturism, un bărbat de 39 de ani, din comuna Unguraş, care se deplasa pe DN1 C, din direcţia Cluj-Napoca spre Dej, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Aluniş, care ar fi pătruns pe DN1 C de pe un drum lăturalnic.

 


În urma impactului, o femeie de 30 de ani, din municipiul Dej, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 

Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului de 40 de ani, a relevat o concentraţie de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Astfel, marți, s-a luat decizia arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile a șoferului de 40 de ani, care a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter