Actualitate

Contract pentru deszăpezirea drumurilor din județ, scos la licitație. CJ plătește 4,5 mil. lei

Consiliul Județean Cluj a lansat licitația pentru servicii de deszăpezire pe drumurile județene din zona 1.

 

 


A fost lansată licitația pentru servicii de deszăpezire a drumurilor județene pe zona 1 (Gilău-Huedin), în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Contractul prevede furnizarea de servicii de deszăpezire pe drumurile judeţene din Cluj – zona 1, în anotimpul rece, în perioada 1 septembrie 2021-30 aprilie 2022: pregătirea drumurilor pentru sezonul de iarnă, aprovizionarea cu materiale pentru combaterea lunecuşului, deszăpezirea manuală şi mecanizată, informări privind starea drumurilor. 

 


Contractul este estimat la 4.491.884 lei, bani din bugetul județului. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 29 iunie.

 


Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preț, iar în punctajul firmelor care depun oferte, se va ține cont de norma de poluare a utilajelor folosite pentru deszăpezire. În caietul de sarcini, este specificat faptul că intervalul maxim de timp pentru intervenție nu va depăși 30 de minute de la semnalarea fenomenelor pe nivelul de intervenție 1 și o oră și jumătate pe nivelul de intervenție 3.

„Răspândirea preventivă a materialelor chimice se face atunci când prognoza meteorologică generală sau mijloacele de detectare locală indică posibilitatea apariției poleiului, gheții sau a ninsorii și în perioada în care se manifestă variații de temperatură, numai după înștiințarea beneficiarului prin ofițerul de serviciu al acestuia și cu maxim 3 ore înainte de începerea fenomenului”, se mai arată în caietul de sarcini.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter