Actualitate

Cum va fi vremea azi la Cluj?

Vremea rămâne în continuare capricioasă la Cluj și în această zi. Sunt așteptate furtuni, însă temperaturile nu sunt foarte scăzute.

 

 


Maxima anunțată pentru azi la Cluj este de 17 grade Celsius. Șansele de ploaie sunt de 63%, meteorologii anunțând pentru această zi inclusiv furtuni cu descărcări electrice. Cerul va fi predominant înnorat, norii acoperind cerul în proporție de 76%, conform AccuWeather.

 


Și vântul își va face simțită prezența la Cluj, azi suflând cu o viteză de 20 km/h. Dimineața, cerul va fi înnorat, maxima anunțată fiind de 15 grade, șansele de ploaie fiind de peste 50%. Furtunile sunt așteptate inclusiv în prima parte a zilei.

Vremea se menține capricioasă și după-masa, fiind așteptate în continuare furtuni cu descărcări electrice, însă maxima în termometre va urca până la 17 grade Celsius.


Noaptea, minima va scădea până la 9 grade, fiind anunțate ploi inclusiv pe parcursul nopții, care însă vor dura doar aproximativ o oră. Vântul va sufla cu 17 km/h, iar șansele de furtuni cu descărcări electrice se mențin valabile. Cerul rămâne acoperit de nori în proporție de 86%.

Ultimele Stiri
abonare newsletter