Actualitate

Motociclist LOVIT de un șofer, sub podul Calvaria! Șoferul nici nu s-a oprit

A fost semnalat un accident rutier sub podul Calvaria, între un motociclist și un autoturism. Șoferul nici nu s-a oprit să verifice starea motociclistului lovit.

 

 


Un motociclist a fost lovit de un autoturism, luni dimineața, 24 mai, sub podul Calvaria. Șoferul și-a verificat oglinzile și a plecat, fără a se opri. 

Accidentul a fost semnalat pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj, unde un utilizator a relatat ceea ce a văzut, șocat de cele întâmplate.


 

Un martor a depus plângere

„Stimate c..at care ai trântit un motociclist sub pod la Calvaria azi dimineață, în jurul orei 8:00, după care ți-ai verificat oglinzile și ai plecat în trombă fără nici măcar să îl ajuți să își ridice motorul, te invit să iei legătura cu mine până la ora 18:00, în seara asta, altfel ne vedem la poliție (ți-am luat numărul ).”, a scris clujeanul pe grupul Info Trafic jud. Cluj.


În comentarii, alte persoane i-au recomandat să nu mai aștepte pentru a depune o plângere, deoarece este posibil ca șoferul să fi băut și să pună în pericol și alte persoane. 

„Problemă rezolvată; plângerea va fi depusă în cursul zilei de azi, iar filmările se vor lua de la camerele de supraveghere din intersecție”, a adăugat, ulterior, cel care a sesizat cazul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter