Actualitate

Se scumpesc locurile de parcare de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca! De când va fi modificat prețul?

Prețurile biletelor de parcare de la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca s-ar putea scumpi începând cu această vară. Momentan, un bilet costă 1 leu/oră.

 

 


Directorul Sălii Polivalente BT Arena din Cluj-Napoca, Ionuț Rusu, a anunțat că prețurile biletelor de parcare vor crește, începând cel mai probabil, din această vară. El a explicat că din cele 450 de locuri de parcare la subsolul Sălii Polivalente, doar aproximativ jumătate sunt pe abonament, pentru ca cei care participă la evenimente să aibă unde parca.

 


„Nu am făcut mai multe abonamente, pentru că nu vrem să transformăm parcarea subterană a Sălii Polivalente BT Arena în garaj. Noi dorim să fie un parking în adevăratul sens al cuvântului, pentru ca și oamenii care vin la evenimente să poată beneficia de un loc de parcare în subsolul sălii.

Prețurile, mult mai mici față de centrul orașului 

Prețurile pe care le practicăm sunt foarte mici, tocmai pentru a încuraja lumea să nu mai parcheze în centrul orașului. În centru costă 7 lei/jumătate de oră, iar la noi costă un leu/oră. Probabil că vom interveni puțin la aceste prețuri, pentru că gradul de ocupare este unul foarte ridicat, mai ales în zilele de weekend. Vom crește puțin prețul biletelor, dar tot va fi un preț mic”, a spus directorul Sălii Polivalente, Ionuț Rusu, la un post de radio local.


Momentan, acesta a precizat că nu se știe cât vor crește prețurile, însă modificarea ar putea fi făcută începând cu această vară.

CITEȘTE ȘI


Maraton de vaccinare anti-COVID la Sala Polivalentă BT Arena. Clujenii se pot vaccina fără programare

abonare newsletter