Actualitate

Boc a strâns bani 20 de ani pentru a-și cumpăra casa din Câmpenești: „Cu ce am adunat, nu am reușit să-mi iau ceva în Cluj-Napoca”

Emil Boc a povestit că noua casă cumpărată în satul Câmpenești reprezintă o investiție făcută după ce a strâns bani timp de 20 de ani pentru a și-o putea permite. Edilul a precizat că nu și-a permis să cumpere o locuință în Cluj-Napoca ori Florești, din cauza prețurilor mari.

 

 


Emil Boc a vorbit, vineri, despre casa pe care și-a cumpărat-o recent în Câmpenești. Edilul a precizat că noua locuință reprezintă o investiție pe care a făcut-o după ce a „acumulat” bani timp de 20 de ani.

 


„Merg rar la Câmpenești, cam o dată la două săptămâni sau o dată pe săptămână. Dar când am văzut ce drum e... Dacă îmi dați un împrumut o să-mi iau și o mașină de teren. Tot ce am acumulat în 20 de ani, am investit în casă. Mai mult de atât, nu merge acum. Cu ce am adunat în 20 de ani, nu am reușit să-mi iau nimic în Cluj-Napoca. În Câmpenești nu am asfalt, nu am facilități”, a declarat Emil Boc, joi, la un post de radio.

Boc va locui în continuare în Cluj-Napoca

Primarul clujean și-a cumpărat casa din satul Câmpenești, comuna Apahida, după mulți ani în care a stat într-un apartament modest din cartierul Zorilor.


„Da, sunt in proces de finalizare a tranzactiei, este o casă de vacanță . Voi locui în continuare în Zorilor”, susținea Emil Boc, luna trecută, potrivit clujust.ro.

Satul Câmpenești din comuna Apahida, județul Cluj, deține multe lacuri, priveliști frumoase, dar are și o problemă majoră: introducerea canalizării.

Ultimele Stiri
abonare newsletter