Actualitate

VIDEO. Momentul în care JANDARMII PUN LA PĂMÂNT un băiat! 11 persoane, EVACUATE FORȚAT din casele sociale de pe Meșterul Manole.

Peste 10 persoane de etnie romă au fost evacuate cu forța de pe strada Meșterul Manole. Jandarmii au pus la pământ un băiat și i-au dat cu spray lacrimogen în ochi.

 

 


Au fost evacuate cu forța, peste 10 persoane din locuințele sociale de pe strada Meșterul Manole din Cluj-Napoca. Jandarmii au dat cu spary și au pus la pământ oamenii care se împotriveau să părăsească locuințele.

 


 


Într-un video postat pe grupul de Facebook Clujul Civic, se observă cum jandarmii pun la pământ un băiat, minor, care se împotrivea să iasă din casă, iar atunci când este imobilizat un alt jandarm îi dă cu spary lacrimogen în ochi.

Clujeanul care a postat video-ul a scris și câteva rânduri în care a specificat că indiferent de situația lor, jandarmii nu trebuiau să acționeze așa.


„Momentul în care iau spray-ul lacrimogen în ochi femei, minori, persoane aflate sub tratament. Clujeni. Dar ție, clujene, asta nu ți se poate întâmpla, așa-i? Că tu ești cu actele mai în regulă, cu creditul mai la zi și toate alea. Legea te păzește. Dar când ieși pe stradă, în jurul tău se înalță Clujul Imobiliarilor Tunari. Hotelul Coșciugul, Hotelul Cristian, Blocul peste Trotuar, Pădurea Petruită sunt doar câteva exemple. Pe aceași lege. Întreabă-te câți de pe lista țepelor de milioane de euro trase doar în ultimii 10 ani în Municipiul Cluj-Napoca au luat șpray lacrimogen în ochi. Apoi du-te și plătește-ți cu încredere dările. În orașul lui Next Level”, a scris pe Clujul Civic un clujean, care a atașatașat și video-ul.

Monitorulcj.ro a încercat să ia și poziția Jandarmeriei pentru a afla exact ce s-a întâmplat acolo. Purtătorul de cuvânt, Ramona Pop a spus că momentan se analizează toată această situație și va reveni cu detalii cât mai repede posibil.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO. 11 persoane, EVACUATE CU FORȚA din locuințele sociale din Cluj: „Au dat cu spray, inclusiv pe copii”

Ultimele Stiri
abonare newsletter