Actualitate

VIDEO. ACCIDENT GRAV între o mașină și un TIR în Cluj! Un șofer de 20 ani a MURIT în urma impactului

Un șofer în vârstă de 20 de ani din a murit într-un accident rutier cu un TIR pe DN1 E60.

UPDATE: Traficul a fost reluat.


 


Accidentul a avut loc în comuna Dumrava, între o mașină și un TIR, pe DN1 E60. Șoferul mașinii a intrat în coliziune cu parapeții de pe partea dreapta, după care a fost proiectat într-un TIR.

 


„Accident rutier grav pe DN1 E60.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un tânăr de 20 de ani, din comuna Manastireni, care se deplasa din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, în afara localității Dumbrava, ar fi întrat în coliziune cu parapetii de pe partea drepta .


In urma impactului, autoturism a fost proiectat intr-un ansamblu de vehicule care se deplasa pe sensul opus. În acest moment, conducatorul auto este în stare de inconștiență”, a transmis inițial IPJ.

La scurt timp, IPJ a transmis că șoferul de 20 ani a murit:


„Din nefericire, tânărul de 20 de ani a decedat. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul fiind negativ. Traficul se desfășoară alternativ.”

„În jurul orei 8.00 a fost înregistrată o solicitare pentru intervenția pompierilor ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe E60, în apropierea localității Dumbrava.


Intervin la fața locului o autospecială și un echipaj SMURD, care sunt suplimentate de încă o ambulanță SAJ. Au fost găsite un autocamion și un autoturism avariate și un tânăr fără semnale vitale, pentru care au fost începute manevrele de resuscitare.

Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter