Actualitate

VIDEO. Soție înșelată din Cluj i-a BĂTUT amanta soțului, pe care a RĂPIT-O din fața unui hotel

O soție înșelată i-a răpit amanta soțului din fața unui hotel, după care a dus-o în alt oraș și a bătut-o. Femeia a mai avut trei complici, iar toți s-au ales cu dosare penale.


 

Soția înșelată i-a rapit amanta soțului din fața unui hotel, a dus-o în alt oraș, ca mai apoi să o bată. La „operațiune” au luat parte și fratele soțului și soția acestuia, dar planul a fost realizat și de către sora bărbatului infidel, relatează dejeanul.ro.


 

Toți s-au ales cu dosare penale pentru „lipsire de libertate, loviri sau alte violențe”, dar și amenințări.


Incidentul s-a întâmplat în Dej, județul Cluj, la data de 26 aprilie. Soția înșelată a prins-o pe amantă fugind chiar de la o întâlnire cu soțul ei. Atunci, amanta a fost bruscată și lovită, iar ulterior, băgată cu forța într-o mașină.

Femeia bătută a anunțat politia abia în 4 mai, așteptând sî treacă sărbătorile. Nu după mult timp, polițiștii din Dej aveau deja suspecții la audieri.


„Față de aceștia (cei patru care au complotat împotriva amantei), magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Sora barbatului, care doar a agresat-o pe amanta fratelui sau, este cercetata in stare de libertate pentru loviri si alte violente.


Ultimele Stiri
abonare newsletter