Actualitate

VIDEO. Fabrica de hârtie din Dej, cuprinsă de FLĂCĂRI

La fabrica de hârtie din Dej a avut loc un incendiu. Încă se află la fața locului pompierii și mai multe autospeciale.

UPDATE: „În cursul zilei de astăzi, la fabrica noastră din Dej a izbucnit un incendiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar personalul nostru a fost evacuat, urmând protocolul intern pentru astfel de incidente. Le mulțumim echipajelor de pompieri care au fost prezente la fața locului și au reușit să stingă incendiul. Daunele sunt exclusiv de natură materială. Investigăm în continuare pentru a afla ce a declanșat incendiul. Aceasta este o situație specifică și avem procedurile potrivite pentru a evita producerea unor astfel de incidente pe viitor. Continuitatea business-ului nu a fost afectată.”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții fabricii din Dej.

 


Știre inițială:

Joi, 6 mai 2021, a avut loc un incendiu la fabrica de hârtie din Dej.


„În aceste momente se intervine pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală a fabricii de hârtie din Dej. Intervin la fața locului trei autospeciale cu apă și spumă, care au sunt suplimentate cu două autospeciale și o platformă pentru intervenții de la înălțimi.

La fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD, care, până acum, a consultat șase persoane cu suspiciuni de intoxicație cu fum sau arsuri ușoare. Nici una dintre acestea nu a necesitat transport la spital sau investigații suplimentare.” au declarat cei de la ISU Cluj.


Momentan, cauza incendiului este necunoscută.

Știre în curs de actualizare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter