Actualitate

Intrarea la OSERUL din Cluj se va face cu vaccin sau test COVID-19

Emil Boc a anunțat că Oserul se va deschide de la 1 iunie, dar intrarea va fi permisă doar celor vaccinați sau testați în prealabil.

 

Emil Boc a anunțat că Oserul se va deschide de la 1 iunie  în Cluj-Napoca, dar vor avea acces doar cei care sunt vaccinați, au test COVID-19 negativ în ultimele 48 de ore sau cei care aduc o dovadă de anticorpi.


„Cel mai probabil că la Oser se va putea intra cu respectarea uneia dintre cele patru alternative democratice. Fie vaccinat cu ambele doze și zece zile de la a doua doză, fie test PCR negativ în ultimele 48 de ore sau una act medical care demonstrează că ai avut COVID-19 și analizele arată că ești imunizat. Mai există și varianta testului antigen rapid care se poate face la fața locului.”, a spus edilul Clujului.

Primarul le recomandă însă clujenilor să se vaccineze, deoarece este varianta cea mai simplă:„Acum vedeți că mersul la vaccinare e ca și când ai merge la alimentară. Poate oricine să se vaccineze și îi învit pe clujeni să o facă”, a declarat Boc.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter