monitorulcj.ro Menu
Actualitate

VIDEO. Accident cu un TIR și o motocicletă, în flăcări, în Căpuș! Motociclistul a murit

Un accident dur a avut loc între un TIR și un motociclist într-o localitate din județul Cluj. Motociclistul a decedat.

Accident DUR între un TIR și un motociclist în Cluj

UPDATE 2;

„O autospecială și două echipaje SMURD au fost alertate în jurul orei 11.10 să intervină în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare. Salvatorii au găsit la locul accidentului un autocamion și o motocicletă avariate, iar ultima era ieșită în afara părții carosabile și distrusă de flăcări. Mai mulți conducători auto s-au oprit și au acționat cu stingătoare pentru a stinge flăcările până la sosirea pompierilor. Conducătorul motocicletei prezenta traumatisme extrem de grave și incompatibile cu viața, astfel încât nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


UPDATE: *CJ-Accident rutier pe DN1E60, la ieșirea din localitatea Căpuș*

Din primele date, conducătorul unei motociclete care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Oradea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule.


Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul motociclistului.


Știre inițială:
„Accident rutier la ieșirea din localitatea Căpuș, în care a fost implicat un ansamblu de vehicule și o motocicletă. Traficului nu este blocat.


 

Polițiștii sunt la fața locului, revenim cu date pe parcurs. Din datele preliminare rezulta ca tirul se deplasa în direcția municipiului Oradea, iar motociclistul circula din direcția opusă.”, a transmis ISU Cluj.


Revenim cu detalii.