Actualitate

Horia Brenciu, în concert la Cluj

<p><img src="documente/stories/11_noiembrie/24_ziua/07 horia.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Evenimentele artistice organizate de Casa de Cultură a Studenţilor în această toamnă sunt continuate de un concert exploziv susţinut de Horia Brenciu.</p>

 

Singurul eveniment care va avea loc în acest an, sub egida „Galelor Studenţeşti”, este un concert susţinut de celebrul om de televiziune şi cântăreţ Horia Brenciu.


„Se reeditează astfel evenimentul de anul trecut, când la concertul susţinut de Horia Brenciu sala a fost arhiplină. În acest context, ne-am gândit că ar fi bine să îl invităm din nou, pentru că anul trecut publicul clujean a fost martor nu la un one man show, ci la un one band show, un spectacol plin de energie, de răsturnări de situaţie, cu o regie foarte bine pusă la punct”, a declarat Cecilia Stoica, reprezentant al Casei de Cultură a Studenţilor Cluj.

La rândul lui, Horia Brenciu a caracterizat spectacolul drept o combinaţie între improvizaţie şi regie. „Combinăm improvizaţia cu regia. Sunt tot felul de elemente care converg la realizarea unui spectacol. Şi totuşi, spectacolul ăsta, dacă l-ai văzut în anul trecut, nu o să îl mai vezi în aceaşi formulă în acest an, pentru că o să fie alte lucruri”, a mărturisit Brenciu.


Concertul de faţă face parte dintr-un turneu pe care artistul îl susţine în lunile noiembrie şi decembrie în mai multe oraşe din ţară, turneu care se va încheia în 18 decembrie.

„În momentul de faţă, mă ocup de muzică. Iubesc ceea ce fac. Am lângă mine o gaşcă frumoasă de oameni talentaţi şi entuziaşti cu care fac o treabă bună”, a mai spus Horia Brenciu.


Cântăreţul a fost prezent la Cluj-Napoca şi cu ocazia inaugurării stadionului „Cluj Arena”, când a demonstrat că este omul-spectacol şi i-a făcut pe cei prezenţi să cânte din toate puterile „Deşteaptă-te, române”.

Horia Brenciu este, la ora actuală, unul dintre cei mai solicitaţi artişti din România. Pentru un singur concert, solistul şi trupa lui încasează aproximativ 10.000 de euro, potrivit presei centrale. Cu toate acestea, intrarea la concertul din decembrie de la Casa de Cultură a Stdenţilor din Cluj-Napoca va fi liberă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter