Actualitate

VIDEO. Emil Boc, mesaj de Paște: „Sacrificiul vostru nu a fost în zadar. Am putut fi prezenți la slujba Învierii”

Emil Boc le-a urat clujenilor un Paște Fericit și le-a mulțumit pentru toate eforturile depuse în ultima perioadă. Primarul a spus că de la 1 iunie, lucrurile vor reveni la normalitate.

 

 


Emil Boc a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor de Paște. Primarul municipiului Cluj-Napoca a ținut să le ureze tutror oamenilor sărbători fericite și să le mulțumească pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru a menține situația epidemiologică sub control.

 


Emil Boc a participat la slujba de Înviere de la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca, unde a luat Sfânta Lumină adusă de la Ierusalim.


„Dragi clujeni,

Dragi creștini de pretutindeni,


Vă doresc, din suflet, cu drag, Sărbători frumoase și liniștite!

Știu, pentru cei mai mulți dintre dumneavoastră, anul trecut a fost poate cel mai dificil an din viața noastră din cauza pandemiei COVID-19.


Vă mulțumesc pentru sacrificiul și sprijinul dumneavoastră în bătălia împotriva pandemiei. Sacrificiul dumneavoastră nu a fost în zadar. Acum, în acest moment, putem fi prezenți la slujba Învierii! De asemenea, după 1 iunie, prin vaccinare și respectarea regulilor sanitare, viața noastră va reveni încet, dar sigur, spre normalitate!

Vă doresc să vă bucurați cu moderație de aceste Sărbători și să ne revedem cu bine și sănătoși după sărbătorile pascale! Hristos a Înviat!”, a transmis primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Miza pentru oprirea pandemiei prin vaccin e în mediul rural. Emil Boc: „Acolo preotul va avea rol decisiv”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter