Actualitate

Paște 2021. Magazinele, închise în prima zi de Paște. Unde vei putea face cumpărături Duminică

Ca în fiecare an, magazinele și supermarketurile vor fi închise în prima zi de Paște, Duminică. Dacă încă nu ai apucat să te aprovizionezi cu tot ce ai nevoie, mai există o portiță de scăpare.

 

 


În anul 2021, magazinele au avut un program schimbător și mai scurt, din cauza restricțiilor aplicate împotriva răspândirii virusului.

 


Deși în Sâmbăta Mare, 1 mai, magazinele au fost deschise, mulți oameni s-ar putea să nu fi apucat să își cumpere toate bunurile de care au nevoie, având în vedere că programul este mai scurt.

Astăzi, sâmbătă, 1 mai, magazinele s-au închis la ora 18:00, iar mâine atât magazinele de cartier, cât și supermarketurile precum Kaufland, Lidl, Carrefour, Profi, și altele, vor fi închise.


Totuși, mai există o „portiță de scăpare”. Deși e Paștele, benzinăriile vor rămâne deschise chiar și în această zi de sărbătoare. În pandemia de COVID-19, majoritatea benzinăriilor s-au aprovizionat și cu alimente de bază precum pâine, ouă, lapte, iar băuturile au fost mereu disponibile.

Așa că, în caz că nu ați reușit să vă cumpărați de la magazin tot ce aveați nevoie, s-ar putea ca benzinăriile să vă rezolve problema.


CITEȘTE ȘI:

Restricții ridicate în noaptea de Înviere. Oricine poate circula pe stradă toată noaptea, FĂRĂ declarație

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter