monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Urmărire ca-n FILME pe străzile din Câmpia Turzii! Un șofer a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Urmărire ca-n filme pe străzile din Câmpia Turzii după ce un bărbat din Alba a refuzat să oprească la un filtru al poliției.

Urmărire ca-n FILME pe străzile din Câmpia Turzii! Un șofer a refuzat să oprească la filtrele polițiștilor

 

Un bărbat de 31 de ani a creat haos în Câmpia Turzii după ce a refuzat să oprească la un filtru al polițiștilor.


„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au constatat în flagrant o infracțiune la regimul rutier. Un conducător auto în vârstă de 31 de ani, din comuna Unirea, județul Alba a fost înregistrat cu aparatul radar depășind limita legală de viteză, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918. Bărbatul nu a oprit la semnalul polițistului rutier, pornindu-se în urmărirea acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere și s-a oprit într-un stâlp de electricitate.


„Pe strada Viitorului, cel în cauză a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp de linie electrică, rezultând doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere. Menționăm faptul că testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ. În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, se mai arată în comunicat