Actualitate

Mesajul de Florii al premierului:„Cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate”

Premierul României, Florin Cîțu, a transmis azi, pe pagina de Facebook, un mesaj cu ocazia Sărbătorii Floriilor, prin care a încurajat oamenii la a mai avea speranță și încredere în revenirea la normalitate, pe care și el și-o dorește.

 

 


Cu ocazia Duminicii Floriilor, premierul Florin Cîţu a spus că îşi doreşte drept cadou revenirea la normalitate în contextul pandemiei COVID-19, insistând asupra faptului că singura soluţie este vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2.

„Speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea”


„În Duminica Floriilor vă doresc tuturor multă sănătate și încredere. Iar celor care vă serbați onomastica, la mulți ani! Știu că aveți nevoie de speranță, după un an de pandemie. Dar speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluție. Mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus și la ziua mea de naștere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Și primul pas este să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august,” a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Ultima săptămână înainte de Paște. Pregătiri și excepții de la reguli


Credincioşii ortodocşi sărbătoresc duminică Floriile. Cu ziua de Florii începe ultima săptămână a Postului Paştelui - Săptămâna Patimilor, în care credincioşii se pregătesc să întâmpine sărbătoarea Învierii lui Iisus Hristos.

Vor fi câteva excepții de la restricții în apropierea sărbătorii de Paște, precum ziua de vineri, 30 aprilie, când magazinele vor fi deschise până la ora 20:00 sau noaptea dintre 1 și 2 mai, când circulația nu va fi restricționată în intervalul orar 20:00-5:00.

abonare newsletter