Actualitate

Incidența COVID în Cluj-Napoca a scăzut la 6,54. La ce rată de infectare scăpăm și în weekend de restricții?

Cluj-Napoca a ajuns la rata de incidență a cazurilor de COVID-19 de 6,54 la mie, potrivit datelor publicate de Direcția de Sănătate Publică Cluj. Dacă scăderea numărului de cazuri va continua, restricțiile din weekend vor dispărea și ele.

 

 


Municipiul Cluj-Napoca a scăpat ieri de restricțiile noi aplicate în timpul săptămânii, având în vedere că incidența cazurilor de COVID-19 a scăzut sub 7 infectări la mie.

 


Totuși, restricțiile au rămas în vigoare pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică. În aceste zile, în Cluj-Napoca se închid magazinele și terasele la ora 18:00, iar circulația pe stradă va fi interzisă după ora 20:00.

Incidența în orașul Cluj-Napoca a scăzut mult, iar azi a ajuns la 6,54 cazuri la mia de locuitori, potrivit datelor publicate pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Cluj, la data de 14 aprilie, în intervalul orar 10:30 - 11:00. Dacă scăderea va continua, în curând municipiul va rămâne fără restricții și în zilele de weekend.


În momentul în care rata de infectare a cazurilor de COVID-19 ajunge la 3,5 sau scade sub 3,5 cazuri la mie, noile restricții privind magazinele și circulația se ridică. Odată cu ele se deschid și sălile de sport ș fitness.

CITEȘTE ȘI:


Magazinele și terasele din Cluj-Napoca, deschise după ora 18:00, cu program normal. Restricțiile se relaxează de AZI

 

DOCUMENT. Lista tuturor restricțiilor care au fost decise de Comitetul Național pentru Situații de Urgență

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter