monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Rata incidenței COVID a SCĂZUT la 7.11 în Cluj-Napoca! Restricțiile ar putea fi ridicate de luni

Rata de infectare cu COVID-19 a scăzut la 7.11 în municipiul Cluj-Napoca, potrivit ultimelor date publicate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj.

Rata incidenței COVID a SCĂZUT la 7.11 în Cluj-Napoca! Restricțiile ar putea fi ridicate de luni

 

 


 

Rata de infectare cu COVID-19 a scăzut la 7.11 în municipiul Cluj-Napoca, ceea ce înseamnă că de luni s-ar putea ridica restricțiile pe timpul săptămânii.


 

În localitățile în care rata de infectare este mai mare de 7,5 la mia de locuitori, magazinele se închid la ora 18:00, iar circulația este permisă doar până la ora 20:00 în fiecare zi.


Dacă localitățile au o rată de infectare mai mare de 4 la mia de locuitori, restricțiile menționate mai sus se aplică doar în zilele de weekend, iar în timpul săptămânii circulația este permisă până la ora 22:00, iar magazinele funcționează până la ora 21:00.

Rata de infectare cu COVID-19 a fost mare în municipiul Cluj-Napoca, iar restricțiile au fost mult mai dure. În ultimele zile, rata a scăzut, iar în acest moment este de 7.11.


De luni, s-ar putea să se ridice restricțiile, având în vedere că rata de infectare este acum sub 7.5 la mia de locuitori.