monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Se deschid sălile de sport! Curtea de Apel Cluj anulează suspendarea activității sălilor de sport

Curtea de Apel Cluj a decis anularea prevederilor privind suspendarea activității sălilor de sport și fitness, scrie Clujust.ro.

Se deschid sălile de sport! Curtea de Apel Cluj anulează suspendarea activității sălilor de sport

 

 


La solicitarea unei săli de fitness s-a decis anularea prevederilor privind suspendarea activității sălilor de sport/fitness din Hotărârea de Guvern 348/2021 și din Hotărârea CJSU Cluj nr.50 din 27 martie. Sentința nu e definitive, potrivit Clujust.ro.

 


Pe data de 9 aprilie 2021, Curtea de Apel Cluj a hotărât anularea următoarelor prevederi din Hotărârea de Guvern 348/2021 pentru modificarea și completarea anexei nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 293/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României:

”La articolul 10, după punctul 1 se introducdouă noi puncte, punctele 1^1 și 1^2, cu următorul cuprins:


1^1. se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness în localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4/1.000 de locuitori;

1^2. măsura prevăzută la pct. 1^1 nu se aplică în toate localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 3,5/1.000 de locuitori;”.


Citește știrea integrală pe Clujust.ro

CITEȘTE ȘI:


Sălile de sport și fitness SE ÎNCHID în Cluj-Napoca! Clujenii vor face sport la bazele sportive sau acasă