Actualitate

Proxeneții români și-au tatuat numele pe fetele trimise „la produs” în Spania pentru a ști ale cui sunt

Rețelele de prostituție conduse de români au îngrozit lumea și în plină pandemie. Proxeneții au obligat fetele să își tatueze numele lor pentru a ști a cui sunt, scrie Newsweek.

 

 


Autoritățile au crezut că au rezolvat problema proxeneților români, după ce o rețea din orașul Girona din Spania a fost desființată. Dar polițiștii au prins o nouă rețea condusă de români și spanioli, potrivit Newsweek.ro.

 


Au fost găsite 18 femei într-un apartament mizerabil din Girona. Femeiile erau bătute, amenințate și torturate. Printre acestea erau și femei însărcinate, obligate să se prostitueze în continuare, dar și o minoră. 

„Unele victime erau marcate în diverse părţi ale corpului cu tatuaje de pe care se putea citi numele proxeneţilor şi de asemenea, semne de identificare pentru alţi proxeneţi din zonă”, a explicat Celia Munoz, purtător de cuvânt al Poliţiei Naţionale din Spania.


Potrivit sursei citate, fetele erau racolate prin metodat „Lover boy”, apoi prin constrângere și agresiune fizică, au fost transferate în Spania, Marea Britanie, Danemarca și Germania, unde au fost forțate să se prostitueze. Proxeneții sunt din Giurgiu, București și Galați. Chiar dacă o mare parte dintre ei au fost arestați anul trecut, operațiunea a fost preluată de alții.

Citește știrea integral pe Newsweek.

Ultimele Stiri
abonare newsletter